Malmö Orienteringsklubb
Samarbetspartners: Ullmax
Svenska Spel

Malmö OK

Cederströmsgatan 6
212 39 Malmö
(Bulltofta Rekreationsområde)
tisdag 18-20
E-post: info@mok.nu
E-post webmaster: tommy.garting@hotmail.se
Plusgiro: 63 44 50 - 1
Facebook
Ni hittar oss här:
(klicka för en större kartbild)
Karta


Nyheter

Malmö OK

KM Lång
Klubbmästerskapet i långdistans är avklarat och vi har en ny grupp klubbmästare. Stort grattis!
Resultat
KM Lång

Sprint- DM
Vid helgens Sprint-DM i Lund blev det en hel del andraplaceringar av MOKare men, framför allt, också två DM-tecken. Jonathan Gunnarsson vann i klassen H35 och vid eftermiddagens stafett vann Fredrik och Hanna Kryh Öberg i klassen DH35.

Stort grattis till Jonathan, Fredrik och Hanna!

Resultat

Resultat Stafett
Sprint- DM

Ungdomsserien
Efter fjärde etappen av ungdomsserien så ligger Malmö OK kvar på en tredjeplats i Division 1 men knappar in på FK Boken genom en stor uppslutning med mycket poäng.
Se länkarna nedan för mer info:
Älgots Cup

Bästa MOK:are

LinjeOL
Det var många intresserade som gick MOKs linjeorientering i Katrinetorp och svarade på frågor om orientering vid kontrollerna.
LinjeOL

SSM 2018
4 ungdomar från Malmö OK representerade Skåne på SSM i Blekinge: Agnes, Alfred, Viktor och Love. De två förstnämnda fick även springa i Skåne-lag under söndagens stafett. Jenny, från MOK, var med som ledare.
Resultat
SSM 2018

Klubbläger 9-11 mars
Cirka 30 MOK:are i blandade åldrar deltog på vårens klubbläger under helgen 9-11mars. Vi bodde i FK Göingarnas fantastiska klubbstuga i Tågaröd, en bit norr om Kristianstad. Vi inledde med natt-OL i området runt stugan på fredagskvällen. Lördagen inleddes med ett inte helt lätt teknikpass vid Immeln på förmiddagen och sedan hade vi ett eftermiddagspass runt stugknuten. Kvällen innehöll god mat, frågesport för alla och Melodifestivalen för de som ville. På söndagen hade Göingarna lagt ett rejält långpass i Kullaskogen, som dock var avkortningsbart. Det var lite snö i skogen, framför allt i Kullaskogen, men det hindrade alltså inte oss från att genomföra de träningar vi tänkt oss. På lördagen visade sig faktiskt solen en stund. Sammanfattningsvis en mycket trevlig helg!
Klubbläger 9-11 marsAdmin

SKOF - Skånes orienteringsförbund

Fyra skånska lag i Bagheerastafetten 2018

2018-07-17
På lördag invigs O-RINGEN och Skånes OF har i år fyra lag som deltar i Bagheerastafetten. Vi hoppas på att massor av Skåningar samlas för att heja fram våra duktiga ungdomar! Uttagna att springa i de skänska lagen hittar du under Läs mer nedan.
Läs mer

Fyra Veteranvärldsmästare från Skåne

2018-07-14
Clarie Ek, Sara Snogerup Linse, Emelie Eklöf och Peo Bengtsson tog hem GULD-medaljer då WMOC 2018 genomfördes i Danmark.
Läs mer

Rapport från SKOF Föreningsledarträff

2018-06-01
Drygt 30 representanter för klubbar, kommittéer och styrelse var samlade på Husaren, Södra Rörum för vårens föreningsledarträff.
Läs mer

Inbjudan till Götalandsmästerskapen

2018-05-07
Arrangeras av Eksjö SOK 10-12 augusti. Information om anmälan mm läser du via länken nedan.
Läs mer

UNGOTEKET kommer till SKÅNE

2018-04-25
Det är dags för Ungoteket att bryta ny mark. Nästa distrikt att starta upp Ungoteket på egen hand är Skåne!
Läs mer

SKOF Ungdom sommarläger

2018-03-31
Går av stapeln 19-21/6 i Degeberga.
Läs mer

Skånes ombud rapport från SOFT FM

2018-03-20
Förbundsmöte 17-18 mars 2018, Bosön
Läs mer

SOFT - Svenska orienteringsförbundet

Stafettkillarna fyra - tjejerna femma

2018-07-21
När student-VM i Finland avslutades med stafetter hade den svenska truppen inte sin starkaste dag. För herrarna räckte det ändå till en fjärdeplats, medan damerna blev femma.
Läs mer

Här är landslagslöparna som gör upp på O-Ringen

2018-07-20
Snart startar O-Ringen och trots att ett antal stjärnor väljer att VM-ladda i lugn och ro, är många tunga namn på plats. På herrsidan kan vi få en ny duell mellan William Lind och norska VM-guld-laget, på damsidan är det mer svårtippat än vanligt.
Läs mer

Silver till Öberg – som drömmer om stafettguld

2018-07-20
Johanna Öberg kom tvåa på långdistansen i Finland och efter ett brons och ett silver vill hon nu komplettera medaljskörden på lördagens stafetter. "Ett guld vore ju inte fel, och vi har ett väldigt starkt lag", säger Linnélöparen.
Läs mer

Bjessmo nära pallen – "Rolig sprint i tuff konkurrens"

2018-07-19
Emma Bjessmo blev återigen bästa svensk när student-VM rullade vidare med en sprint. Lidingölöparen slutade femma, 13 sekunder efter segrande Virág Weiler, Ungern, och tre sekunder från pallen.
Läs mer

Svensk succé i hettan – guld till Bjessmo: "Riktigt coolt!"

2018-07-18
Sverige vann två medaljer och grejade totalt fem podieplatser när medeldistans stod på programmet i student-VM. "Riktigt coolt! Det här är det största jag vunnit, och vi gör ju en grym laginsats i dag" säger guldmedaljören Emma Bjessmo.
Läs mer

Sverige åtta i sprintstafetten: "Nu är vi igång!"

2018-07-17
Under tisdagen inleddes student-VM i Finland med en sprintstafett där Sverige slutade åtta, 2.06 efter segrande Schweiz. "En löpbetonad stafett i riktigt tuff konkurrens. Men nu är vi igång", säger förbundskapten Susanne Barkholt.
Läs mer

Här är sprintstafettlaget – som ska vara kyligast i hettan

2018-07-16
På tisdag inleds student-VM i Finland med en sprintstafett i Seinäjoki. "Största utmaningen blir att huvudet kallt i värmen", säger förbundskapten Susanne Barkholt.
Läs mer